Praktijkinformatie – Huisartspraktijk de Krim – De Krim
Hoofdweg 44 7782 PN De Krim Tel:0524-571221
Header afbeelding

Praktijkinformatie

Openingstijden huisartsenpraktijk

Tussen 08.00 uur en 17.00 zijn wij op werkdagen beschikbaar. Gedurende de openingstijden van de praktijk kunt u voor eerste hulp bij ons terecht. Indien mogelijk graag eerst even bellen.

Openingstijden apotheek

Iedere werkdag van 08.00-12.30 en van 15.30–17.00. Voor spoedrecepten kunt u de hele dag bij ons terecht (wel even aanbellen buiten openingstijden).

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.00-17.00 op:   0524-571221. Om de bereikbaarheid te optimaliseren maken wij gebruik van een keuzemenu:

Keuzemenu telefoon

  • kies 1 voor spoed
  • kies 2 Voor het maken van een afspraak
  • kies 3 voor de receptenlijn
  • kies 4 voor het opvragen van uitslagen/medische vragen
  • kies 5 voor de apothekersassistente
  • kies 6 als u zorgverlener ben

Indien u geen keuze maakt, wordt u doorverbonden met de assistente. Als u de keuzenummers onthoudt, kunt u het juiste nummer meteen intoetsen zodat u het bandje niet helemaal hoeft af te luisteren.

  • Probeer voor het maken van afspraken zoveel mogelijk gebruikt te maken van optie 2 uit het keuzemenu of via de online omgeving
  • Bellen voor uitslagen kan alleen na 14:00 uur. Dan heeft de doktersassistente alle tijd voor u, via keuze 4 kan u ook een terugbelverzoek doen
  • Wij stellen het wel op prijs dat u tussen 13.00 en 14.00 uur alleen voor spoedzaken belt.

Hoewel wij nu gebruik kunnen maken van een keuzemenu, zullen er toch nog momenten blijven voorkomen dat er veel wachtenden voor u zijn. U kunt er dan ook voor kiezen om teruggebeld te worden. Wij zullen er in ieder geval naar streven het telefoonverkeer zo snel mogelijk af te handelen, zodat u niet lang hoeft te wachten. Als u problemen ondervindt bij het bellen of andere opmerkingen heeft, laat het dan weten aan een van de praktijkmedewerkers.

Bloedafname

Door onze eigen praktijkassistentes

Door onze praktijkassistentes, er kan op elke dag bloed geprikt worden in De Krim. Dit kan uitsluitend op afspraak.

Door SHO

Door SHO ziekenhuis (SXB) bloedafname zie ook www.sho.nl
tegenwoordig alleen op afspraak via www.saxenburgh.nl/bloedafname

Bij de praktijk voor fysiotherapie (aan de Beukenlaan 28):

Dinsdag                                        08.00 – 08.20 uur

Donderdag                                   09.30 – 10.00 uur

 

Parkeren bij de praktijk

Het is voor patiënten, die rolstoel gebonden zijn, toegestaan om op het privé parkeerterrein achter de praktijk te parkeren. Ook voor een spoedgeval kunt u gebruik maken van ons privé parkeerterrein. In alle overige gevallen verzoeken wij u vriendelijk uw auto te parkeren op de parkeerstrook langs de Hoofdweg of op de Bernhardstraat parkeren (bij de school en dan door het paadje naar de praktijk lopen), met name voor ouders met kleine kinderen veel veiliger

Betaling

Betalingen zullen wij zoveel mogelijk rechtstreeks met uw zorgverzekeraar proberen af te handelen. Zaken die niet vergoed worden moet u echter direct contant betalen of pinnen.

Uw gegevens

Wijziging van adres en/of gezinssituatie ontvangen wij graag zo snel mogelijk. Verzekeringsgegevens hoeft u niet door te geven dit gaat automatisch.