Afspraken – Huisartspraktijk de Krim – De Krim
Hoofdweg 44 7782 PN De Krim Tel:0524-571221
Header afbeelding

Afspraken

U kunt bij ons een afspraak maken voor consulten en ingreepjes. Wij behandelen één patiënt per afspraak. Als u bij het maken van de afspraak aangeeft waarvoor u komt, kunnen wij een betere inschatting maken voor de tijd die u nodig heeft.

Spreekuur

Spreekuur huisartsen

Elke werkdag van 08.00-12.00 hebben wij spreekuur, alleen op afspraak. Belt u voor 10:00? Dan proberen wij u dezelfde dag nog te helpen en anders zeker de volgende dag.

Spreekuur assistentes

De assistentes draaien hun eigen spreekuur waarvoor u direct een afspraak kunt maken. U kunt bij hen terecht voor: oren uitspuiten, bloeddruk controles, gehoorscreening, suiker controles, wratten aanstippen, 24uurs bloeddrukmeting, baarmoederhals uitstrijkjes, longtesten, enkels tapen, wondbehandeling, hechtingen verwijderen, vaccinaties en andere injecties.

Bloedprikken

U kunt bij de assistente een afspraak maken voor bloedprikken, de assistentes prikken dagelijks bloed van 8.00-12.00 uur. Moet u bloedprikken voor een specialist van het ziekenhuis dan kan dat alleen in het ziekenhuis.

Uitslagen

U kunt op werkdagen na 14.00 uur bellen voor uitslagen.

Farma-consulten

Wilt u het juiste gebruik van medicijnen en incontinentiemateriaal eens rustig bespreken? Dat kan ook daarvoor kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers.

Spreekuur praktijkondersteuner huisarts

Bij onze praktijkondersteuner somatiek  kunt u terecht voor de controle van uw suikerziekte, longziekte en bij een verhoogd risico op hart- en vaatziektes. Zij  werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Op dinsdag (om de week) en donderdag werkt  de praktijkondersteuner GGZ bij ons. Zij kan u helpen bij allerlei psychische problemen  (o.a. depressieve klachten, angstproblemen, relatieproblemen, verwerkingsproblemen van moeilijk situaties privé of op het werk). Zij kan u ook adviseren wie u het best verder kan helpen voor gespecialiseerde psychische hulp. Belangrijk om te vermelden is dat deze hulp niet van het eigen risico afgaat.

Visites

Wij verzoeken u om visites aan te vragen voor 11:00 uur. Zodat wij rekening kunnen houden met de planning. Kunt u niet bij ons komen i.v.m. lichamelijke beperkingen? Dan komen de huisartsen bij u langs.

Visites na langdurig of ingrijpend ziekenhuis bezoek en geboortes plannen we in. Maar u kunt hier ook rustig om vragen. Dat voorkomt teleurstelling als het vergeten wordt door ons.

Buiten het spreekuur om

Chirurgische ingreepjes

U kunt voor (chirurgische) ingreepjes eveneens bij ons terecht. Ook dit gaat op afspraak. Hierbij kunt u denken aan: ingegroeide teennagels, vetbulten en onduidelijke moedervlekken. Verwijderd weefsel sturen wij zo nodig ter analyse door naar het pathologische laboratorium.

Reizigersvaccinatie

Veilig op vakantie. Liefst ook gezond weer terug!

Gaat u een (verre) reis maken? Alle vaccinaties voor verre of tropische reizen kunt u bij ons krijgen. Wij zijn hiervoor gecertificeerd en doen dit ook voor andere praktijken in ons gebied. Wij kunnen u voorzien van een reizigersadvies op maat en de bijbehorende vaccinaties. Voordat wij dat kunnen doen moet u wel even het intakeformulier invullen. Als u aanvullend verzekerd bent, krijgt u meestal meer dan 75% vergoed van de verzekeraar.