Afspraken – Huisartspraktijk de Krim – De Krim
Hoofdweg 44 7782 PN De Krim Tel:0524-571221
Header afbeelding

Afspraken

U kunt bij ons een afspraak maken voor consulten en ingreepjes. Wij behandelen één patiënt per afspraak. Als u bij het maken van de afspraak aangeeft waarvoor u komt, kunnen wij een betere inschatting maken voor de tijd die u nodig heeft.

Spreekuur

Spreekuur huisartsen

Elke werkdag van 08.00-12.00 hebben wij spreekuur, alleen op afspraak. Belt u voor 10:00? Dan proberen wij u dezelfde dag nog te helpen en anders zeker de volgende dag.

Spreekuur assistentes

De assistentes draaien hun eigen spreekuur waarvoor u direct een afspraak kunt maken. U kunt bij hen terecht voor: oren uitspuiten, bloeddruk controles, gehoorscreening, suiker controles, wratten aanstippen, 24uurs bloeddrukmeting, baarmoederhals uitstrijkjes, longtesten, enkels tapen, wondbehandeling, hechtingen verwijderen, vaccinaties en andere injecties. En sinds januari 2021 ook voor bloedafname.

Farma-consulten

Wilt u het juiste gebruik van medicijnen en incontinentiemateriaal eens rustig bespreken? Dat kan – ook daarvoor kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers.

Spreekuur praktijkondersteuner huisarts

Bij onze praktijkondersteuner somatiek  kunt u terecht voor de controle van uw suikerziekte, longziekte en bij een verhoogd risico op hart- en vaatziektes. Zij  werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Op  vrijdag werkt  de praktijkondersteuner GGZ bij ons. Zij kan u helpen bij allerlei psychische problemen  (o.a. depressieve klachten, angstproblemen, relatieproblemen, verwerkingsproblemen van moeilijk situaties privé of op het werk). Zij kan u ook adviseren wie u het best verder kan helpen voor gespecialiseerde psychische hulp. Belangrijk om te vermelden is dat deze hulp niet van het eigen risico afgaat.

Visites

Wij verzoeken u om visites aan te vragen voor 11:00 uur. Zodat wij rekening kunnen houden met de planning. Kunt u niet bij ons komen i.v.m. lichamelijke beperkingen? Dan komen de huisartsen bij u langs.

Visites na langdurig of ingrijpend ziekenhuis bezoek en geboortes plannen we in. Maar u kunt hier ook rustig om vragen. Dat voorkomt teleurstelling als het vergeten wordt door ons.

Buiten het spreekuur om

Chirurgische ingreepjes

U kunt voor (chirurgische) ingreepjes eveneens bij ons terecht. Ook dit gaat op afspraak. Hierbij kunt u denken aan: ingegroeide teennagels, vetbulten en onduidelijke moedervlekken. Verwijderd weefsel sturen wij zo nodig ter analyse door naar het pathologische laboratorium.

Reizigersvaccinatie

Veilig op vakantie. Liefst ook gezond weer terug!

Gaat u een (verre) reis maken? Alle vaccinaties voor verre of tropische reizen kunt u bij ons krijgen. Wij zijn hiervoor gecertificeerd en doen dit ook voor andere praktijken in ons gebied. Wij kunnen u voorzien van een reizigersadvies op maat en de bijbehorende vaccinaties. Voordat wij dat kunnen doen moet u wel even het intakeformulier invullen. Als u aanvullend verzekerd bent, krijgt u meestal meer dan 75% vergoed van de verzekeraar.