Covid-19-virus – aangepaste praktijkvoering – Huisartspraktijk de Krim – De Krim
Hoofdweg 44 7782 PN De Krim Tel:0524-571221
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Covid-19-virus – aangepaste praktijkvoering

Ook wij, Huisartsenpraktijk De Krim, zullen de verspreidingskans van het Covid-19-virus proberen te voorkomen of te vertragen. Dat betekent dat de praktijkvoering verandert. We werken al uitsluitend op afspraak. Maar heeft u koorts, hoest u of heeft u verkoudheidsklachten meld het dan als u een afspraak wilt maken. Afspraken via het portaal nu het liefst niet bij griepachtige of verkoudheidsklachten. Voor overige klachten wel natuurlijk.

Voor onze apotheek geldt : kom niet naar de praktijk als u in de risicogroep valt zie: www.rivm.nl & www.thuisarts.nl en overleg met de apothekersassistente. Zie ook volgende website: https://www.apotheek.nl/actueel/drie-tips-van-uw-apotheker-over-het-coronavirus.

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. In principe gelden deze tot nader orde. Ook bij ons moet u binnen het mondkapje dragen, we schudden geen handen meer en u houdt zo goed mogelijk rekening met de gewenste afstand

Kom niet naar de praktijk, maar neem altijd eerst telefonisch contact op met de praktijk. De praktijk is geopend voor patiënten die een afspraak hebben. Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het corona-virus te kijken op www.thuisarts.nl of te bellen met het landelijke info-nummer 0800-1351.

De regels zijn inmiddels wel weer wat versoepeld

1. Spreekuren vinden weer doorgang, mits geen corona risico.

2. Kleine chirurgische verrichtingen worden weer gedaan.

3. Afspraken bij de praktijkondersteuner voor controle van diabetes, bloeddruk, COPD zijn weer opgepakt.

4. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: THUISBLIJVEN en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor zieke mensen geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.

5. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen, mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!

Publicatiedatum: 09-07-2021